De straatkinderen 

 

 

Dayana is 3 jaar en komt uit een gezin van 7 kinderen, Dayana moet van haar moeder bedelen op straat voor inkomsten voor de familie. De kinderen lopen op blote voeten en leven met elkaar in een 1 kamer huisjes. De kinderen zijn meestal triest en lachen weinig. wilt u ons helpen om deze kinderen een maaltijd per dag te geven.
Het straatkinderen project


Het straatkinderen project in de sloppenwijk van Caracas is een  geweldig mooi project, deze sloppenwijken zijn gebouwd door de regering  voor arme familie's in de hoogtij dagen van het socialisme. Maar nu de regering geen geld meer heeft worden de familie's aan hun lot overgelaten.  Wat voor ons de mogelijkheid is om ze onderwijs en het evangelie te vertellen. Met de kinderbijbel in de hand leren de kinderen lezen. Ook krijgen ze èèn keer per week een warme maaltijd. Vrijdag's gaat Vanessa met een team de sloppenwijk in op zoek naar kinderen wie verwaarloost zijn. We bidden daarom ook voor de wijk. We zijn Vanessa zo dankbaar voor haar getuigenis en de vrucht daar van


De kinderen krijgen nu één keer per week eten. Graag zouden we drie warme maaltijden en twee broodmaaltijden per week geven. 


 Helpt U ons 

We voeden nu 100 kinderen per weekDoneer

 
 
 
 
E-mailen
Info